ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Πουλήστε ή νοικιάστε 

Γιατί είναι εξαιρετικά επωφελές για εσάς (?) να αναθέσετε στη real ATHENS τη πώληση & την ενοικίαση του ακινήτου σας?

Γιατί εμείς στη real ATHENS γνωρίζουμε πολύ καλά τις ιδιαίτερες ανάγκες των ανθρώπων εκείνων που αναζητούν να αγοράσουν ή να ενοικιάσουν ένα ακίνητο σαν το δικό σας.

Γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά όλους εκείνους τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προωθήσουμε το ακίνητό σας στην Ελληνική & Διεθνή αγορά.

Γιατί φωτογραφίζουμε το ακίνητό σας με επαγγελματικό εξοπλισμό & φωτογράφιση επαγγελματικού επιπέδου και μάλιστα δωρεάν στα πλαίσια των εξαιρετικά εξειδικευμένων real estate υπηρεσιών που προσφέρουμε. Σε ένα τόσο ανταγωνιστικό real estate περιβάλλον όπου η προσφορά ακινήτων συνεχώς διευρύνεται, μια φωτογράφιση υψηλής αισθητικής & ποιότητας, προσθέτει στο ακίνητό σας ένα εξαιρετικά σημαντικό πλεονέκτημα να προσελκύσει αγοραστές & μισθωτές.

Γιατί έχουμε σημαντική εξειδίκευση στον σύγχρονο κόσμο του διαδικτύου & των social media. Τα ακίνητά σας θα πρωταγωνιστούν με μοναδικό τρόπο σε εξαιρετικά καινοτομικές σελίδες στα υψηλού επιπέδου websites & portals της real ATHENS με κορυφαία ποιότητα εικόνας, φωτογραφίας & layout. Kαι επιπλέον,τα ακίνητά σας θα προβάλλονται στις real estate αγορές, μέσα από ένα εξαιρετικά μοναδικό δίκτυο social media και μάλιστα με καθημερινή ενημέρωση.

Γιατί συνεργαζόμαστε με μεσίτες και άλλα μεσιτικά γραφεία υψηλού κύρους διαθέτοντας συγχρόνως την απαραίτητη real estate εμπειρία.

Γιατί βλέπουμε το ακίνητο σας όχι μεμονωμένα, αλλά σαν ένα αναπόσπαστο κομμάτι του κόσμου που το περιβάλει και δεν είναι άλλος από τη γειτονιά και τη πόλη.


ΣΥΝΟΨΙΣ

Η REAL ESTATE αγορά, έχει τα τελευταία χρόνια μετασχηματισθεί σε αποκλειστικά DIGITAL υπηρεσίες. Στα πλαίσια μάλιστα της παγκοσμιοποίησης που έχει επιτρέψει σε εκατομμύρια ανθρώπους να ταξιδεύουν, να ζούν & να εργάζονται σε ξένες διαφορετικές χώρες από τη χώρα καταγωγής τους, δημιουργήθηκε μια αλματώδης ανάπτυξη σε υπηρεσίες Real Estate που φυσικά οφείλεται στις δυνατότητες των δορυφόρων, του ίντερνετ & των νέων τεχνολογιών.

Σκεφτείτε, πόσο απίστευτο είναι, να μπορείς πλέον να δείς, να επιλέξεις & να περιηγηθείς με καταπληκτική φωτογραφική ακρίβεια το σπίτι των ονείρων σου 7.000 χιλιόμετρα μακρυά ή τα νέα γραφεία της εταιρείας σου σε μία άλλη ήπειρο.

Πιστεύουμε στην εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε και επιλέγουμε αυστηρά τα ακίνητα που αντιπροσωπεύουμε με σημαντικά κριτήρια όπως η θέση, το ευρύτερο περιβάλλον, η εξωτερική αρχιτεκτονική του κτηρίου, η εσωτερική του διακόσμηση, η δυνατότητα ανακαίνισης, ο εξοπλισμός του & η ρεαλιστική τιμή.


Για την ανάθεση του ακινήτου σας, επικοινωνήστε μαζί μας περιγράφοντας συνοπτικά τα στοιχεία του ακινήτου, στο e-mail:

pr@realathens.com   

Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.

Η ανάθεση της ενοικίασης ή και πώλησης του ακινήτου σας στο γραφείο μας, δεν προυποθέτει καμία απολύτως δέσμευση για εσάς. 

Real ATHENS

Real Estate Services